bedrijfscatering

Baarends & Bak Catering denkt graag met u mee en zorgt ervoor dat uw bedrijfscatering geheel conform uw wensen wordt ingericht. En daarin zijn we flexibel en coöperatief. We zorgen ervoor dat het bedrijfsrestaurant snel kan schakelen en kan worden ingezet voor speciale gelegenheden. Wij spelen daarin een adviserende rol, maar u bepaalt zélf het servicepakket, de verkoopprijzen en welke artikelen er aan het personeel worden verstrekt.
 

Wij werken centraal vanuit onze moderne, hygiënische en goed uitgeruste keuken met professionele en gepassioneerde mensen, die desgewenst ook op locatie inzetbaar zijn.
 

We bieden een eigentijdse en uitgebreide lunchkaart die snel inspeelt op gewijzigde wensen met verse, gezonde en gevarieerde producten als rijk belegde broodjes, diverse lunchgerechten, warme maaltijden, buffetten en diverse koude gerechten. Maar ook komen wekelijks gerechten uit andere landen op tafel. De diversiteit van de internationale keuken en de afwisseling met de Hollandse pot gaan u verrassen en zorgen ervoor dat onze gerechten u nooit gaan vervelen. Wij werken met een groot assortiment aan biologische en duurzame producten. Al onze gerechten worden in eigen keuken klaargemaakt en worden zowel koud als warm naar uw locatie vervoerd. Alleen zo kunnen we een efficiënte catering verzorgen. In speciale containers worden de gerechten op de gewenste temperatuur gehouden. Dit heeft als voordeel voor onze klanten dat er op de locatie niet gekookt hoeft te worden. Dat is belangrijk. Dit geeft zowel op de personeelskosten als op de inkoopkosten een forse besparing en dát telt mee.