Over ons

Voortkomend uit een gestegen vraag naar kwaliteitscatering in Zeeland heeft Baarends & Bak Catering in 1999, op het bedrijventerrein de Vrijburg, in Vlissingen een eigen bedrijfskeuken met kantoren laten bouwen. Vanuit deze locatie worden bedrijfsrestaurants van grote bedrijven dagelijks voorzien van lunchgerechten in een zogenaamde menucyclus. Zo kan er speciaal voor de bedrijven waar mensen regelmatig overwerken, een uitstekende overwerkmaaltijd geserveerd worden.

Door een enorme verscheidenheid aan gerechten kunnen wij voorzien in iedere vraag. En dat kan ook niet anders met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van bedrijfscatering en partycatering. Niet zo gek dat sinds de oprichting van het bedrijf in 1993 talloze bedrijfsrestaurants gebruik zijn gaan maken van onze diensten. Maar ook particulieren hebben de weg naar onze culinaire catering gevonden.

Er worden op locatie slechts kleine lunchgerechtjes klaargemaakt zoals een uitsmijter, omelet en dergelijke (uiteraard afhankelijk van de plaatselijke voorzieningen/aanwezige apparatuur).